Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Summit To Eat Boloňské těstoviny 2 porce expediční strava

Summit To Eat Boloňské těstoviny 2 porce expediční strava Zobrazit větší

Boloňské těstoviny s hovězím masem a italským kořením. Vymrazovaná sušená strava, hlavní jídlo, 2 porce, 1003 kcal, netto hmotnost 217 g. Bez použití umělých konzervantů.

Více informací ...

311 Kč

-7%

Cena doporucena vyrobcem:

334 Kč

skladem: 1ks

Skladem Ihned k odeslání

Těstoviny s mletým hovězím masem v boloňské omáčce s italským kořením. Vymrazovaná sušená strava pro přípravu dvou porcí chutného a plnohodnotného hlavního pokrmu. Oceníte vynikající přírodní aroma, chuť, vzhled a optimální výživovou hodnotu. Díky technologii lyofilizace je dosaženo nízké hmotnosti, skladnosti, dlouhou trvanlivosti, snadné a rychlé přípravy, a to vše bez použití umělých konzervantů. Doporučujeme pro expedice, cestování, turistiku, treking, kemping, vodáctví, jachting, rekreaci i jako zálohu pro nouzové situace.

Porce: 2
Menu: hlavní jídlo
Balení: 20 x 24 x 5 cm
Hmotnost: 250 g
Netto hmotnost: 217 g
Hmotnost po přípravě: 681 g
Max. trvanlivost: 7 let od data výroby

Nutriční hodnota na připravenou porci:
energie - 4179 kJ/1003 kcal
bílkoviny - 49 g
sacharidy - 78,1 g, z toho cukry 18,4 g
tuky - 58,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 12,2 g
vláknina - 14,7 g
sůl - 4,6 g

Alergeny: obsahuje lepek
Složení: těstoviny (pšenice) (12%), rajčata (30%), rajský protlak, mleté hovězí maso (15%), cibule (14%), řepkový olej, mletý česnek, směs italského koření, sůl.

Vyrobeno ve Velké Británii.

Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalejte 495 ml horké vody a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
6. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo dle potřeby servírovat na talíř či misku.

Vymrazování (Lyofilizace) - Jak to funguje?

Čerstvé nebo uvařené potraviny se bleskově zmrazí a umístí do vzduchotěsné místnosti. Přibližně 90% vody z potravin je odvedeno odpařováním ledu v teplotách pod -50°C. Vymrazené potraviny se následně uloží do vlhkotěsných a vzduchotěsných obalů, aby se zajistila jejich čerstvost až do doby otevření. Po opětovném přidání vody (tzv. rehydrataci) potraviny získají původní čerstvou chuť, vůni, tvar i vzhled.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

Vzhled - Lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu narozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.

Chuť - Chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.

Hmotnost - Váží méně než čerstvé potraviny. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.

Dlouhá trvanlivost - Lze je skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.

Nízké náklady na skladování - Protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.
  • Související / Alternativní produkty