Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Hmotnost 600 g, 2 porce. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodná také pro děti, vegetariány a vegany. Produkty EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Jednoduše je uskladněte tam, kde je stabilní teplota do +30 °C a kde zároveň nebudou na přímém slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty k moři nebo při turistickém výšlapu. Doba spotřeby je 10 let.
Porce: 2 Menu: polévka nebo hlavní jídlo Balení: cca 22 x 14 x 3,5 cm Hmotnost: 600 g Trvanlivost 10 let od data výroby
Výhody oproti "zalévané" stravě: výrazně lepší chuť Nevýhody oproti "zalévané" stravě: vyšší hmotnost
Výživová hodnota na 100 g: Energetická hodnota 758 kJ / 181 kcal Tuky 10,0 g Nasycené mastné kyseliny 0,8 g Sacharidy 18,0 g Cukry 2,0 g Bílkoviny 7,0 g Vláknina 3,0 g Sůl 0,87 g
Bez konzervantů: připraveno bez přidaných chemických látek, konzervantů a bez lepku. Odolný obal: jídlo si můžete vzít všude s sebou a mít ho stále po ruce. Snadná příprava: stačí ohřát a můžete jíst.
Jak je možné, že tyto produkty mají dobu spotřeby 10 let? Je použita technologie, kterou je možné přirovnat k známému zavařování, kdy jsou již uvařená jídla zabalena do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilována. Doba spotřeby je oficiálně certifikována Zkušební laboratoří v Hradci Králové.
Způsoby přípravy: 1. ohřát na pánvi, ešusu nebo jiné vhodné nádobě na mírném ohni po dobu cca 5 minut 2. ohřát v hrnci s vodou po dobu cca 10 minut 3. použít samoohřev (viz související zboží) 4. je možné vyndat ze sáčku do vhodné nádoby a ohřát v mikrovlnné troubě cca 3 min
Jídla Expres Menu jsou sterilovaná, tudíž kompletně připravená ke konzumaci. Neobsahují přílohy. Nepřidává se žádná voda ani není nutné nijak dále dotvářet.
Vyrobeno v České Republice - ČESKÝ VÝROBEK Expres Menu je rodinná firma z Krkonoš. Cílem je přinášet zákazníkům radost z produktů. Všechny výrobky jsou výsledkem práce zkušených kuchařů, kteří ručně připravují každý výrobek. Není využívána žádná strojní výrobní linka.
Hotový pokrm sterilovaný skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 10 let.