Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Travellunch Bramborová polévka krémová 2x500ml expediční strava

Travellunch Bramborová polévka 2 porce Zobrazit větší

Krémová bramborová polévka. Vymrazovaná sušená strava, 434 kcal, netto hmotnost 2x 50 g. Balení 2 sáčky po 500 ml, celkem 1 litr polévky, 2 velké porce.

Více informací ...

170 Kč

-10%

Cena doporucena vyrobcem:

189 Kč

skladem: 1ks

Skladem Ihned k odeslání

Vymrazovaná sušená strava pro přípravu 1 litru chutné bramboračky. Vynikající přírodní aroma, chuť i vzhled, optimální výživová hodnota, nízká hmotnost, skladnost, dlouhá trvanlivost, snadná a rychlá příprava. Určeno pro expedice, cestování, turistiku, treking, kemping, vodáctví, jachting, rekreaci i jako záloha pro nouzové situace.

Porce: 2+
Menu: polévka
Balení: 24,5 x 20,5 x 2 cm
Hmotnost: 135 g
Netto hmotnost: 100 g
Hmotnost po přípravě: 1100 g
Trvanlivost: 3 roky od data výroby

Nutriční hodnota 1 litru polévky:
energie - 1818 kJ/434 kcal
bílkoviny - 10 g
sacharidy - 50,4 g
tuky - 21,4 g
Alergeny: lepek, mléčné výrobky, stopy vajec a celeru.
Složení: brambory (47%), mrkev, sušené odstředěné mléko,máslový prášek, cibule, sůl, palmový tuk, laktóza, ml. protein, koření,mastné kyseliny, pažitka.

Příprava:
1. Otevřete obal a vyjměte jednu porci polévky.
2. Vsypte ji do originálního obalu a zalijte 500 ml vařící vody.
3. Důkladně promíchejte a obal zavřete.
4. Počkejte cca 5 minut a polévka je hotová.
5. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo dle potřeby servírovat do talíře či jídelní misky.

Vymrazování - Jak to funguje?

Čerstvé nebo uvařené potraviny se bleskově zmrazí a umístí do vzduchotěsné místnosti. Přibližně 90% vody z potravin je odvedeno odpařováním ledu v teplotách pod -50°C. Vymrazené potraviny se následně uloží do vlhko a vzduchotěsných obalů, aby se zajistila jejich čerstvost do doby otevření. Po opětovném přidání vody (rehydrataci) potraviny získají původní čerstvou chuť, vůni, tvar i vzhled.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu narozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.

Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.

Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.

Dlouhá trvanlivost -lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.

Nízké náklady na skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.

Vyrobeno v Německu.

O výrobci:
Firma SIMPERT REITER gmbh z Německa byla založena už v roce 1928. Jejich jídla byla mnohokrát oceněna za kvalitu a jsou vyráběna v moderním potravinářském provozu.
Díky použití speciální technologie při výrobě, tyto jídla neztrácejí nic na své chuti ani nutričních hodnotách a jsou plnohodnotným jídlem, které vás na vašich cestách plně zasytí a dodají potřebnou energii. Tento výrobce nabízí přes 60 různých jídel, od snídaně, přes polévky, hlavní chody až k dezertům, takže není problém poskládat celodenní menu.

Principy dodržované při výrobě:

- bakteriologická kontrola vstupních surovin a hotových výrobků
- používání pouze vysokohodnotných surovin a obalových materiálů
- dobrovolná kontrola státně zkoušeným potravinářským chemikem
- registrace a povolení EU jako provoz zpracovávající maso. Spojené z přísnými hygienickými požadavky
- extrémně lehké obaly (prázdný sáček váží cca 10 g). Obal lze lehce zlikvidovat
- vyrobit vymrazovanou/dehydrovanou stravu bez konzervačních přísad
- vyrobit vymrazovanou/dehydrovanou stravu, která dodá tělu vše co potřebuje i při nejvyšším zatížení